Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Derfor bør du skifte frontrute på merkeverksted

Skifter du frontrute hos Audi Service bruker de originalrute og lim godkjent av Audifabrikken. Det sikrer at bilen forblir original som fra fabrikk.

et er ikke uvanlig at en stein treffer bilens frontrute når du er ute og kjører. Er du da riktig uheldig kan den etterlate seg en sprekk  som gjør at den må skiftes.  Dette bør utbedres hos Audi merkeverksted 

– I moderne biler er nemlig frontrute en del av den bærende konstruksjonen i karosseriet, sier Alf Kåre Landstad, som er servicemarkedssjef ved Audi Service hos Møller Bil Asker og Bærum. Da er det viktig at frontruta og limet som blir brukt ved utskiftning er av høyeste kvalitet, og er tilpasset din Audi. 

– Når vi skifter frontrute på din Audi bruker vi kun fabrikkgodkjente produkter, som Audi originalrute og Audi originalrutelim. Dette for å opprettholde bilens sikkerthetskrav og original standard. 

 

DU BETALER KUN EGENANDEL

Ved å erstatte den skadede ruten med en original rute, sikrer man at den passer nøyaktig til bilen din siden det er akkurat samme type rute som ble benyttet ved produksjon av bilen. Dette er særlig viktig på moderne biler siden de har mange assistentsystemer.

– Assistentsystemene bruker blant annet et kamera plassert i frontruten for å lese skilt, stripene på veien og fotgjengere. Etter ruteskift er det viktig at dette blir kalibrert korrekt slik at det fremdeles fungerer, men med feil rute er det ikke sikkert at dette virker i det hele tatt, sier Landstad.

Hos Audi Service har de også faglærte mekanikere som er opplært i å bytte frontrute på alle Audi sine modeller, noe som gjør at bilen er like trafikksikker også etter et ruteskift.

– Har du kasko eller delkasko-forsikring så betaler du kun en egenandel for å skifte rute. 

 

REPARERE STEINSPRUTSKADE

Har du fått en mindre steinsprutskade på bilruten din fikser Audi Service denne uten å måtte bytte ut den eksisterende ruten.

De fleste steinsprutskader lar seg reparere, ikke vent til ruten sprekker. Du kan spare mye på å fikse skaden med en gang. Husk at en steinspurtskade er gratis å reparere så lenge du har kasko eller delkasko. Dette påvirker ikke egenandel eller bonus.