Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Hvorfor bruke merkeverksted når bilen skal på service?

Fordi vi skreddersyr servicen til din Audi – hos oss får du 100 % Audi-service!

Når du ringer for å bestille service til din Audi, sjekker vi i forkant hvilke oppdateringer bilen din skal ha. Vi ser også på verkstedhistorikken og garantibestemmelsene for din bil. Denne informasjonen henter vi direkte fra Audi-fabrikken.

Det er kun fordeler med å levere din Audi til et sertifisert Audi merkeverksted

Audi Service omfatter 30 viktige punkter som sjekkes og justeres. Sjekklisten er Audis foreskrevne serviceplan for bilen din. Foreskrevet serviceplan er en forutsetning for din nybilgaranti og for å holde vedlikeholdskostnadene nede etter nybilgarantien har utløpt. Tar du service hos oss slipper du å tenke på innholdet i servicen – det garanterer vi.

Hos oss henter vi siste oppdaterte sjekkliste for bilen din rett fra Audi-fabrikken. Denne sjekklisten oppdateres opptil flere ganger i løpet av året og er forskjellig fra modell til modell. Vi bruker bilens chassinummer for å få en sjekkliste som er unik for din Audi.
Bilverksteder som ikke er Audi sertifiserte har ikke tilgang på denne informasjonen.

Skreddersydd service

I tillegg bruker vi hos Møller Bil Asker og Bærum kun utstyr og produkter som er fabrikkgodkjent til din Audi.

På denne måten får din bil optimal service med utstyr som er skreddersydd for din Audi. Hvis et panorama-soltaket må renses og smøres bruker vi fabrikkgodkjente produkter til å gjøre nettopp dette.

Hvor ofte skal en Audi på service?

Bilen din sier i fra selv når den skal på service, det er inntil 2 år og/eller inntil 30 000 km, avhengig av modell.

Fornøyde kunder 

Vi er opptatt av å ha fornøyde kunder og utfører alle servicer til avtalt tid og kostnad. Du kan låne el-sykkel, få gratis buss/tog-billett eller sitte i vårt kontorlandskap med trådløst nett hvis du ønsker å vente mens bilen din er på service. 

6D6B0719-1-480x365.jpg