Hvorfor bruke merkeverksted når bilen skal på service?

Det gjør du for å få skreddersydd servicen til din Audi – Hos oss får du 100 % Audi-service!

– Når du ringer for å bestille service til din Audi, sjekker vi i forkant hvilke oppdateringer bilen din skal ha. Vi ser også på verkstedhistorikken og garantibestemmelsene for din bil. Denne informasjonen henter vi direkte fra fabrikken hvor kjøretøyet ble produsert, forteller Landstad, servicemarkedssjef Audi. 

Det er kun fordeler med å levere din Audi til et sertifisert Audi merkeverksted.

– Når vi får tilgang på så konkret informasjon til din Audi, vet vi akkurat hva bilen din trenger. Audi Service omfatter 30 viktige punkter som sjekkes og justeres. Sjekklisten er Audis foreskrevne serviceplan for bilen din.
Foreskrevet serviceplan er en forutsetning for din nybilgaranti og for å holde vedlikeholdskostnadene nede etter nybilgarantien har utløpt. Tar du service hos oss slipper du å tenke på innholdet i servicen – det garanterer vi.

Hos oss henter vi siste oppdaterte sjekkliste for bilen din rett fra Audifabrikken. Denne sjekklisten oppdateres opptil flere ganger i løpet av året og er forskjellig fra modell til modell. Vi bruker bilens chassinr for å få sjekklisten som er unik for din Audi.
Bilverksteder som ikke er Audi sertifiserte har ikke tilgang på den informasjonen som vi har. 

 

SKREDDERSYDD SERVICE

I tillegg bruker Møller Bil Asker og Bærum utstyr og produkter som er fabrikkgodkjent til din Audi.

– Vi bruker kun det utstyret som fabrikken har godkjent. På denne måten får din bil optimal service med utstyr som er skreddersydd for din Audi. Feks. et panorama-soltaket må renses og smøres. Her har vi det  rense og smøremiddelet som er fabrikkgodkjent til å gjøre nettopp dette.

Hvor ofte skal en Audi på service?

– Bilen sier faktisk i fra selv når den må på service, det er inntil 2 år og/eller inntil 30 000 km, avhengig av type modell.

 

FOLK I ASKER OG BÆRUM ER VELDIG FORNØYDE MED MØLLER BIL ASKER OG BÆRUM!

– Vi har fått veldig god respons på vår service, i tillegg får kundene gode tilbud mens de venter på at bilen skal bli klar. De kan for eksempel ta seg en gratis treningsøkt på Elixia, låne el-sykkel eller sitte i vårt kontorlandskap med trådløst nett mens vi gjør oss ferdige med din Audi, avslutter han.