Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Lyst på en Audi Q2?

Audi Q2 har tatt Norge med storm. Det tøffe designet vekker oppsikt. Den gode plassutnyttelsen sammen med de etterspurte bilene i kompakt-SUV segmentet. 

Møt nye Audi Q2 - en urban kompakt SUV med hjørner og kanter, en uavhengig karakter med et helt nytt, geometrisk formspråk. AUdi Q2 er en liten SUV perfekt til bykjøring såvel som terrengkjøring.

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene, og ekstrautstyret inkluderer teknikk som tidligere var forbeholdt langt større modeller. Med Audi Smartphone Interface og den nyeste generasjonen av infotainment og lydanlegg får du det siste innen tilkoblingsmuligheter Audi kan tilby. Dette er en allsidig kompakt SUV perfekt til deg som ønsker en kombinasjonsbil.

Pågående kampanje Q2 

 

Audi design selection

Audi design selection er et utvalg av eksklusive materialer og farger. Pakken som tilbys som ekstrautstyr til Q2 i utstyrsversjonen design, omfatter blant annet dekor i matt børstet aluminium, sportsseter med amarettobrune kontrastsømmer og 3-eikers multifunksjonssportsratt i skinn.

quattro firehjulsdrift

Hvorfor velge quattro? Fordi quattro firehjulsdrift overfører motorkraften til veien på en helt unik måte. Mister hjulene på en aksel veigrepet og det er fare for hjulspinn, overfører den hjulselektive momentstyringen drivkraften til den akselen eller det hjulet som har bedre veigrep, via fordelerkassen og haldexclutchen. Fordelen er bedre veigrep når bilen akselererer og økt sikkerhet som følge av balanserte sidekrefter. Men nok om teknikken. Det som gjør quattro så enestående, er nemlig følelsen. Mange kunder beskriver det som å «ligge klistret til veien». quattro gir bedre veifølelse og dermed økt sikkerhet.

 

Automat

Audi Q2 2.0TFSI 190hk kommer med S tronic dobbelclutch girkasse med syv hastigheter. I denne motoren introduseres i tillegg en nylig utviklet dobbelclutch, med en ny type oljetilførsel og redusert friksjon.

 

Møt nye Audi Q2 hos oss på Audi Asker og Bærum - Din Audiforhandler

Møller Bil Asker og Bærum på Billingstadsletta 2. Da kan du få testet bilen på våre lokale veier opp til for eksempel Vestmarksetra, hvor quattrosystemet kan bevise hva det duger til, på motorveien til Sandvika, Fornebu eller Asker om du vil. Da finner du ut om bilen overbeviser deg i forhold til ditt behov og bruk.

Prøv den ut hos oss i Møller Bil Asker og Bærum, og la deg overbevise.
Velkommen til oss!

Kontakt oss for mer informasjon

Prisliste Q2: 

Kampanje Q2: 

Nyttige linker: 

Side3: Test: Audi Q2 1,4 TFSI Sport 

Dinside.no: Test: Audi Q2 - merkets minste SUV 

 

Med vennlig hilsen 

Audi Team Asker og Bærum