Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Hvordan er det å være lærling hos Møller Bil Asker og Bærum?

Publisert 20.april 2021

– Jeg gruer meg litt til fagprøven, men jeg syns jeg har lært så mye disse to årene, jeg er helt sikker på at det kommer til å gå bra!

Dardan har alltid vært glad i biler og spesielt glad i Audi. Drømmebilen er en Audi RS 7. 

– Det var helt åpenbart for meg å søke lærlingplass hos Audi. Jeg digger produktene og kjente i tillegg hyggelige folk som jobber her fra før. Dardan går på mekanikerlinjen på Rud videregående skole og er nå 2. års lærling her hos oss.  – Det jeg liker best med å være mekaniker er variasjon i arbeidsoppgaver. Jeg skiftet akkurat en registerreim og etterpå skal jeg gjøre noe helt annet.

Godt arbeidsmiljø

Dardan beskriver arbeidsmiljøet hos Møller Bil Asker og Bærum som inkluderende og godt. – Vi har det veldig gøy på jobb. Også liker jeg at det er lett å spørre om hjelp. Og at alle bidrar, det er godt samhold her. 

Interessen for å fikse ting startet tidlig, så valget om å bli mekaniker var lett for Dardan.

– For noen år siden brukte jeg kanskje 5 timer på å fikse noe som jeg gjør på 20 minutter nå. Det hjelper å lære seg hvordan man gjør det, sier han og smiler. – Det er spesielt gøy å få en utfordrende oppgave, mestringsfølelsen som kommer når jeg får det til er god å kjenne på. 

dardan4.jpg

 

Oppfordrer andre til å søke

Til andre som vurderer å søke på mekanikerutdanning er Dardan tydelig:

– Bare gjør det, du kommer ikke til å angre. Det har i alle fall ikke jeg gjort!

Servicemarkedssjef Alf er glad for å høre at Dardan trives. Selv sier han at det han setter mest pris på med Dardan og de andre lærlingene er at de er utpreget positive. – Jeg ga de faktisk bonus i forrige uke, fordi de er så positive! De gjør en kjempeinnsats! Ingen oppgave er for stor eller for liten og de letter mye av arbeidet for oss. 

–  Å utdanne mekanikere er et viktig samfunnsansvar vi har. Jeg blir stolt av å høre at Dardan trives, lærer mye og anbefaler oss som lærlingplass, det er det vi har som målsetting, sier Alf avslutningsvis. 

 

Nå trenger vi flere lærlinger hos Møller Bil Asker og Bærum!

Kunne du tenke deg å være lærling hos oss? Send mail med søknad til Servicemarkedssjef Alf Kåre Landstad på [email protected]