Publisert 01.mars 2018

Nye Audi A6 Sedan - Spekket med nye inovasjoner og elektronikk   

Sammenligning

Sammenligningen med forgjengeren er nye A6 sedan litt større i alle retninger. Lengden er økt med 7 mm til 4.939 mm, bredden med 12 mm til 1.886 mm og høyden med 2 mm til 1.457 mm. Det høres beskjedent ut, men Audi hevder plass og komfort er økt, spesielt i baksetet. 

 

 

Bagasjerommet

Bagasjerommet har samme kapasitet som tidligere, 530 liter, men er ifølge Audi mer praktisk utformet med større bredde, «slik at du kan legge inn to golfbagger horisontalt».

  

Motoralternativer

Nye Audi A6 får blant annet en bensinmotor 3.0 TFSI med 340 hester og et dreiemoment på 500 Newtonmeter. Den kombineres med en syvtrinns S tronic girkasse og firehjulsdrift. Null til hundre kan foretas på 5,1 sekund og toppfarten er elektronisk begrenset til 250 km/t.

3.0 TDI er alternativet for dem som foretrekker diesel. Denne fordeler kreftene gjennom en åttetrinns tiptronic, har 286 hestekrefter og 620 Newtonmeter og byr på tilsvarende ytelser.

Begge motorene er milde hybrider – noe som bidrar til redusert forbruk. 3.0 TFSI har et oppgitt snittforbruk på 0,67-0,71 liter på mila mens dieselmotoren er oppgitt til 0,55-0,58 på mila.

Nye A6 er spekket med avansert elektronikk og autonome egenskaper. Man kan velge mellom faste programmer for maks komfort eller sportslighet, eller man kan skreddersy en rekke komponenter etter egne ønsker.

Bilen kan leveres med en rekke alternative pakker for både eksteriør og interiør.

 

Nytt MMI system 

Nye Audi A6 får et nytt MMI systemet i bilen der de fleste innstillinger foretas via et kontrollsenter mellom forsetene og leses av på en stor skjerm øverst på dashbordet.

 

 

Kontakt oss for mer informasjon 

Prisliste A6 Sedan

 

Nyttige linker:

Audi A6 sedan 2019  

TV 2: Nå blir verdens tøffeste bilklasse enda tøffere 

Hegnar.no: Her er nye A6  

Dinside: Nå kommer A6 som mild hybrid

 

Med vennlig hilsen 

Audi team Asker og Bærum

 

 

Se vedlagte filmer under og på høyre side