Nye Audi A6 Avant  «Digital, Intelligent og Elegant».

Nye Audi A6 Avant er en stasjonsvogn fullspekket av banebrytende teknologi. Vi har gledet oss til å kunne vise frem denne helt nye modellen til det norske markedet, fordi den kombinerer de gode kjøreopplevelsene og de dynamiske linjene med alle de praktiske egenskapene det norske markedet er særlig opptatt av, sier Elin Sinervo, direktør for Audi i Norge.

 

Audi A6 Avant har et bagasjerom med kapasitet på 565 til 1680 liter.  

Standard er også Audis milde hybrid-system for alle motoriseringer. Det sørger både for økt komfort og effektivitet. Nytt opplegg for styring og fjæring skal sikre at bilen kombinerer de dynamiske egenskapene med høyt komfortnivå.

Selvlærende

Det nye MMI touch-systemet i Audi A6 og mulighet for stemmestyring gjør ifølge Audi nye A6 til «en intelligent turpartner som henter informasjon fra forhåndslagret data i bilen og fra skyen gjennom MMI navigation plus.»

Systemet er selvlærende basert på sjåførens kjøremønster, og bilens forslag til kjøreruter er intelligent tilpasset den som kjører bilen.

 

Nye assistentsystemer 

Nye Audi A6 har en rekke nye assistentsystemer for økt komfort og sikkerhet. Bilen kan leveres med «parking pilot» og «garage pilot» som gjør bilen «selvparkerende» ved hjelp av myAudi-app'en, uten at sjåføren må sitte bak rattet.

– I likhet med nye A8 og A7 er A6 en ambassadør for Audis nye designspråk. Nye A6 er elegant innvendig, samtidig som den er full av nye, heldigitale løsninger

A6 Avant - Lekker design

Audi A6 Sedan - en eksklusiv limosine

Singelframe-grillen 

Fronten preges av den lave og brede singleframe-grillen som er standard på nyere Audi-modeller.

Kontakt oss for mer informasjon 

Prisliste A6 Avant - ikke klar 

Prisliste A6 Sedan - ikke klar

 

Nyttige linker:

BilNorge.no: Her er nye Audi A6 Avant    

DN: Her er Audis viktige stasjonsvogn

 

Med vennlig hilsen

Audi Team Asker og Bærum