Publisert 15.januar 2018

Fire ringer og en klar linje -  Den nye Audi A7 Sportback

Audi A7 må være en av Audis vakreste modeller, og den nye utgaven skuffer ikke. 

De iøynefallende lyktene med den umiskjennelige lyssignaturen, den rette fronten med bred singleframe-grill, den coupéliknende profilen og den markante hekken levner ingen tvil om at den nye Audi A7 Sportback er en ekte A7. Designspråket er nyskapende, samtidig som det ivaretar de klassiske quattro-elementene, og viser at det er fullt mulig å bryte grenser uten å bryte prinsipper.

Design og teknologi i skjønn forening

Nye Audi A7 Sportback viderefører Audis nye designspråk og kombinerer de dynamiske linjene med kjøreegenskaper og et digitalt univers som legger lista for hele bransjen. De store forventningene til design-ikonet vårt A7 innfris med denne bilen, som kombinerer designet fra en coupè, den innvendige plassen fra en sedan og variasjonsmulighetene til en Avant stasjonsvogn.

Eksteriørdesignet på nye Audi A7 Sportback er et tydelig uttrykk for merkets nye designspråk. Skarpe og tydelige linjer gjør at A7 på alle måter fremstår som både dynamisk og progressiv. Den nye singelframe-grillen som er enda bredere og lavere enn på Audi A8 preger fronten på bilen. Sammen med smale lykter og store luftinntak ser bilen mye mer potent ut enn tidligere. Bilens proposjoner kjennetegnes av et langt panser, lang akselavstand og korte overheng. Audi A7 er 4,969 meter lang, akselavstanden er på 2,926 meter, bilen er 1,908 meter bred og 1,422 meter høy. 

 

 

 En helt egen stemning

Skap den rette atmosfæren med kontur-/ambientelyspakken, (ekstrautstyr). Det stemningsfulle lyuset kan stilles inn i flere farger. Lyslederne fremhever konturene, instrumentpanelene, designstrukturene og gjør det enklere å gå inn i og ut av bilen når det er mørkt.

 

 

 En førerplass for en ny tid

De høyoppløste MMI High-berøringsskjermene på 10,1 og 8,6 tommer med youch respons er harmonisk integrert i instrumentpanelet. Det gir et ryddig og helhetlig inntrykk. Du styrer infotaimentsystemet på den øvre skjermen. På den nedre skjermen kan du styre klimaanlegget og komfortfunksjonene og legge inn tekst.

 

 

Mild hybrid

Nye Audi A7 kommer også med Audis mild hybrid-system (MHEV). Bilen produseres ved Audis fabrikk i Neckarsulm og får sin markedsintroduksjon første kvartal 2018. 

Kontakt oss for mer informasjon

Prisliste A7

 

Nyttige linker:

BilNorge: Dette er nye A7 

TV 2: Vakte stor oppsikt - nå blir den helt ny  

DN: Her er Audis nye spydspiss

 

 

Med vennlig hilsen 

Audi Team Asker og Bærum