Forfriskende treningsøkt - mens vi tar service på din Audi

Ta deg en forfriskende treningsøkt mens vi tar service på din Audi.

For deg som er opptatt av effektivitet, kan Audi Service hos Møller Bil være et bra sted å levere bilen. Ikke nok med at Audi forhandleren har dyktige medarbeidere som gjør sitt ytterste for å levere service med høy kvalitet – du får også en gratis treningsøkt på Sats Elixia med på kjøpet.

– Vi ser at kundene våre er veldig fornøyde med dette produktet, og vi er opptatt av god kvalitet på vår kundeservice. Da synes vi det er en god idé at vi kan utføre service på din Audi, sier Alf Kåre Landstad - servicemarkedssjef Audi.

Metaforen om at det ikke bare er bilen som trenger service er hyppig brukt – Audi Service har tatt den på kornet. Et kreativt tilbud for allerede spreke kunder eller kunder som vil begynne å trene. Dette tilbudet passer perfekt for deg som aldri har tid til å trene, men gjerne ønsker det. Audi forhandleren tar problemet med tidsklemma ut av regnestykket.

De har også mange andre god tilbud mens du venter på at din Audi skal bli ferdig. Om du for eksempel ønsker å jobbe mens du venter, kan du kople deg på vårt trådløse nettverk. Om du ikke har egen PC, kan du også låne Ipad hos oss. 

Du kan velge mellom å låne en el-sykkel, gratis 2 soners billett til kollektivtransport eller gratis taxi frem og tilbake. Om du blir sulten mens din Audi er på service, tilbyr vi gratis lunsj mellom klokken 11:00 og 13:00, forteller Landstad.