Publisert 18.januar 2018

Audi e-tron quattro ble vist frem første gang på Frankfurt bilmesse i 2015. Vi på Audi Asker og Bærum var tilstede!

Vi var tilstede i Frankfurt for å se inn i Audis kommende elektriske fremtid med e-tron quattro concept, som viste oss veien Audi har valgt for å bli ledende på elektriske biler i Premiumsegmentet.  

Denne modellen er en milepæl innen utviklingen av e-tron. Konseptbilen ga oss en konkret forsmak på hva fremtidens luksuriøse, helelektriske SUV-er. Den er også et godt eksempel på den smidige og moderne designen til Audis alternative biler.

Den kraftige quattro-driften spiller også en viktig rolle. Tre elmotorer, en for forakselen og to for bakakselen, sørger for all den kraften du trenger. Den totale effekten er 436 hk, som forbigående kan økes til 504 hk for. Takket være et dreiemoment på mer enn 800 Nm sprinter Audi e-tron quattro concept fra 0 til 100 km/t på kun 4,6 sekunder – og når raskt den elektronisk begrensede topphastigheten som er på 210 km/t. 

 

Spektakulært Show 

 

Verdenspremiere

Vi var heldige å få være tilstede under Verdenspremieren for kommende fullelektriske Audi e-tron quattro i Frankfurt i sept. 2015. (t.v. Christian Holter og Kenneth Rombo Oddaker)  

Innovative linjer

Fantastiske linjer som er integrert i nyteknologiske løsninger 

 

Interiøret i conceptbilen

Vi fikk lov å se inn i concept bilen og se hvordan ny teknologi med oled skjermer er tiltenkt rundt inne i hele bilen både bak som foran. Conceptbilen hadde skjermer i dørene som skal erstatte utvendige speil.

Nyeste lysteknologien 

OLED lys teknologi i rå design! :-) 

Lading

Ladeinntak for AC/DC lading pent intigrert i forskjermene sammen med speilkamera. 

Fullelektrisk

Ikke til å legge skjul på at Audi satser fullelektrisk. Audi stand for e-tron quattro var enorm og fikk enorm oppmerksomhet fra media og besøkende. 

 

 Nyttige linker til Audi e-tron quattro:

Film om kommende teknologi til Audi e-tron quattro  

Film e-tron quattro concept Live 

Audi e-tron SUV Prototype Preview

Audi e-tron prototype Unveiling

 

Med vennlig hilsen

Audi team Asker og Bærum