På jakt etter en spesiell bil?

Møller Bil Asker & Bærum kan skaffe spesielle pent brukte Audier på bestilling

Møller Bil Asker og Bærum selger rundt 1500 bruktbiler i året, og da sier det seg selv at det er mange godbiter blant disse. Maken til den røde skjønnheten de nylig fikk inn er det imidlertid sjelden de ser, forteller salgssjef for bruktbil, Øystein Falck-Ytter.

I dette tilfellet dreier seg nemlig om en Audi TTS. En ekte sportsbil, med fargevalg som står i stil: Rød lakk, røde seter, røde bremsecalipere ... Til dette passer det selvfølgelig utmerket med mørke ruter og svart grill. Fargene svart og rødt har alltid fungert veldig godt sammen, og denne bilen er ikke noe unntak.

Detaljer1

Bruktbil må settes i anførselstegn

Salgssjef Øystein Falck-Ytter er særdeles begeistret over den TTS-en, og sier at betegnelsen «bruktbil» nærmest er misvisende i dette tilfellet.

– Bilen ble kjøpt ny hos oss. Den har lav kilometer og er nesten som en nybil å regne. I tillegg har den rett og slett full pakke, med alt du måtte ønske av utstyr. Eieren bytter slettes ikke bil nå fordi han er misfornøyd, men man kan si at vedkommende bytter bil litt oftere enn de fleste. Spør du meg, så er dette den tøffeste TT-en på markedet, og ganske sjelden å se.

Audi TTS er utstyrt med quattro firehjulstrekk som standardutstyr, som stabilitet og veigrep. Systemet ble forbedret og optimalisert spesialt for Audi TTS, bidrar til en fantastisk kjøreopplevelse samtidig som sikkerheten er ivaretatt. Innovasjoner i drivsystemet samt i utformingen av kontrollknapper og skjermer, og gjør at TTS skiller seg ut.

Detaljer2

Sjelden mulighet

– Her har du en sjelden mulighet til å få fingrene i noe spesielt, en bil man ikke ser hver dag. Jeg må innrømme at jeg har vært fristet til å slå til på denne selv, og jeg er ikke alene. Alle sikler på denne bilen, både vi ansatte og kundene som er innom. Den heldige som til slutt tar med denne hjem får rett og slett den kuleste sportsbilen som finnes i denne prisklassen, og det til en veldig god pris. Spesielt med tanke på bilens stand, og hvor mye man får for pengene, fastslår Øystein Falck-Ytter.

Bilen ble raskt solgt videre til en lykkelig ny eier. Nye muligheter vil nok komme etterhvert.
Kontakt oss gjerne dersom du er på jakt etter en spesiell bil.

Hekken