Publisert 19.mars 2018

Ladet av forventninger. Verden forandrer seg – i likhet med vårt mobilitetsbehov. La deg inspirere og oppdag morgendagens mobilitet.

 

Audi e-tron Sportback gjør elektrisk mobilitet til noe mer. Audi e-tron Sportback er ladet med elektrifiserende design, dynamiske kjøreegenskaper og innovativ teknologi som gir deg følelsen av frihet. e-tron er elektrisk, ladet med forventninger. 

Den firedørs gran turismo-modellen er et viktig trinn på veien mot elektrisk mobilitet og gir en liten pekepinn på hvordan den serieproduserte bilen kan bli seende ut. Designen kombinerer klassiske Audi-elementer med en rekke spennende detaljer, blant annet en spennende konstruksjon som er skreddersydd for den elektriske drivteknologien. Den dynamiske, digitale lysdesignen setter dessuten nye standarder.

Visjoner

Ladet med visjoner. Fullelektriske Audi e-tron Sportback concept er et naturlig neste steg i vår utvikling av utslippsfri mobilitet. Den viser hvor spennende elektrisk mobilitet kan være og hvilke muligheter teknologien skaper for fremtiden. Audi e-tron Sportback concept representerer kompromissløs elektrisk mobilitet.

Visjonen bak e-tron føles ikke bare inspirerende. Den ser også inspirerende ut. Audi e-tron Sportback concept er en elbil som tar pusten fra deg med sine sporty linjer, sitt ekspansive ytre og sin lave bakpart som gjør at bilen ser både kraftfull og elegant ut på samme tid. Andre høydepunkter er virtuelle sidespeil og lysende Audi-ringer. Interiøret oser av innovasjon med glødende overflater som gir et spesielt fascinerende inntrykk. 

  

Ladet med komfort

Audi e-tron Sportback concept kombinerer elektrifisering med bruksbehovene du har i hverdagen. Den går fra 0-100 km/t på 4.5 sekunder og leverer hele 320 kW (435 hk). Ved hjelp av en boostfunksjon kan den faktisk levere opptil 370 kW (503 hk). Dette leverer bilen sammen med en høy grad av komfort og en rekkevidde på inntil 500 km. Med andre ord, perfekt for hverdagsbruk og mye, mye mer. Det nyutviklede quattro-systemet for e-tron flytter kraften rett ned på veibanen. Det kraftige dreiemomentet den elektriske motoren produserer tilpasser seg elegant alle underlag og sørger for en solid og dynamisk kjøreopplevelse. Det nye quattro-systemet resirkulerer energien og gjør Audi e-tron Sportback concept enda mer effektiv.

  

 

 

Ladet med alternativer

Audi e-tron Sportback concept viser at en helelektrisk fremtid er full av muligheter.
Samtidig tilbyr Audi allerede kraftfulle ladbare hybrid-biler. Audi Q7 e-tron quattro ble den første ladbare hybriden noensinne med quattro-system, og den ekstremt effektive drivlinjen i bilen gjør at den har den lengste batterirekkevidden i sitt segment. Kompakt-bilen Audi A3 Sportback e-tron kombinerer egenskapene til en elektrisk drivlinje med fordelene fra forbrenningsmotoren. Elektrisk kjøring i hverdagen kombinert med all rekkevidden du trenger for langturer, takket være en kraftfull firesylindret forbrenningsmotor.

DN: Audis første elbiler kommer snart  

Elbilforeningen: Audi viser elektriske e-tron Sportback

TV 2: Her kommer enda en lekker elbil

Bilogmotor Bloggen:   

 

Andre kommende elbiler fra Audi i 2018 - Audi e-tron quattro concept

 

Nå kan du reservere din plass i køen for å være blant de første til å bestille Audi e-tron quattro. Audi sin helelektriske SUV vil komme med quattro firehjulstrekk og elektrisk rekkevidde på over 500 km.

Med et utpreget Audi-design, med en skarp utgave av single frame-grillen som et tydelig våpenskjold, og med en størrelse mellom Audi Q5 og Audi Q7, gir Audi e-tron quattro concept spennende hint om hva vi kan forvente oss av fremtidens elektriske SUV fra Audi.

Rekkevidden til konseptbilen er på mer enn 500 kilometer med batterikapasitet på 95 kWh. Ved hurtiglading på ladestasjoner med en effekt på 150 kW er ladetiden cirka 50 minutter.

I 2018 vil modellen være tilgjengelig for bestilling, og de med reservert plass i køen får mulighet til å bestille først.
Les mer om bilen og reserver din plass i køen ved å klikke på linken
Reserver Audi e-tron quattro

Med vennlig hilsen 

Audi Team Asker og Bærum