Audi Aicon – en fremtidsvisjon 

Det ligger i Audi sitt DNA å skyve grensene for hva som kan være mulig i fremtiden. Arven etter utviklingen av quattro og Formel E viser at konsepter med tiden kan bli virkelighet, og integrert i våre modeller.

Konseptbilen Aicon er designet uten hverken ratt og pedaler. Dette er for å la oss undersøke hvordan vi kan lage morgendagens bil.

Revolusjonerende, miljøvennlig og eksklusiv – Audi Aicon presenterer fremtidens intelligente mobilitet, i dag.

Design

Det første du legger merke til med konseptbilen Audi Aicon er designen. Stilren, tøff, luksuriøs – som så mange Audi-modeller før den – men med en åpenbar forskjell, den er uten ratt og pedaler. Audi Aicon er en Nivå 5-bil, altså helt selvkjørende, og den viser oss hva vi kan forvente av fremtidens biler.

Ved siden av det spektakulære utseendet, er bilen spekket av nyvinninger tilpasset en autonom fremtid, der bilen og føreren får helt nye oppgaver. Vi i Audi jobber for å forutse og forstå fremtidens mobilitet og omfavne endringene allerede i dag, slik at vi kan utvikle den teknologien som er nødvendig til en hver tid. 

Audi Intelligent Technologies

Noe av det viktigste i så måte, er utviklingen av AI, eller Audi Intelligent Technologies. AI er Audis store utvalg innovative systemer, spesielt designet for å kunne frigjøre sjåførens tid i stadig større grad. Her snakker vi om teknologi som ikke bare er i stand til å gjøre bruk av data, men også til å tilegne seg det på egenhånd, og til og med videreutvikle og gjøre bruk av informasjonen – akkurat som mennesker.  

Morgendagens mobilitet

Audi Aicon demonstrerer morgendagens muligheter innen mobilitet, design og teknologi. Her ser vi det fulle potensialet til alle de intelligente verktøyene som allerede er tatt i bruk og de som venter på å komme i bruk. AI er ikke utviklet bare for å ligne den menneskelige intelligensen, den skal være enda bedre. Og i likhet med den menneskelige intelligensen har vi flere underkategorier for vår kunstige intelligens som du kan lese mer om under videoen.

 

Med vennlig hilsen 

Audi Team Asker og Bærum