Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Bruktbil

Kjøp bruktbilen hos Møller Bil Asker og Bærum og få mange fordeler.

Vi hjelper deg gjerne med å finne en bruktbil som passer dine behov. Hos oss finner du bruktbiler i alle prisklasser. Alt fra Audi A1 til Audi RS6. Våre bruktbiler kommer med tilstandsrapport, garantert kilometerstand, bruktbilgaranti og bytterett. 

Innbytte av bil

Hvis du velger å bytte inn bilen du allerede eier, vil du få prisavslag på din nye bil tilsvarende verdien av din gamle bil. Vi har god oversikt over bruktbilmarkedet og setter en takst deretter. Før vi kan gi deg et pristilbud på bilen du eier, må bilen inn til taksering. Vi vurderer da bilens tilstand, og sjekker om bilen har vesentlige feil eller mangler. Dette er en trygghet både for deg som selger, og vi som kjøper. Vær oppmerksom på at eventuelle feil og mangler kan være med på å trekke ned verdien på innbyttebilen din. Du kan selvsagt også selge bilen din selv dersom du ønsker det.

Les mer om våre kundeløfter her  

Audi Approved :plus

Vi har og et stort utvalg av Audi Approved :plus biler. Dette er et utvalg av våre aller beste og nyeste bruktbiler. 

Les mer om Audi Approved :plus her

Bytterett ved kjøp av bruktbil hos Møller Bil

Det er viktig å ha mulighet til å angre. De fleste som kjøper bruktbil ønsker mulighet til å få mangler rettet opp, og eventuelt heve kjøpet hvis bilen skulle vise seg å være i dårligere stand enn forventet.
Hos Møller Bil har du full bytterett i inntil 30 dager eller 1000 km. Du kan bytte til en annen bruktbil fra samme forhandler - enten i samme prisklasse eller høyere mot mellomlegget.